Aryanic
صفحه اصلي > اخبار

اخبار > حیدر جلیلوند از دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به کاروان شهدای مدافع حرم پیوست.

چاپ        ارسال به دوست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ،شهید جلیلوند دانشجوی مرکز علمی کاربردی آموزش قند کرج بود که چندی پیش برای دفاع از حریم اهل بیت عصمت و طهارت(ع) داوطلبانه راهی سوریه شده بود، روز یکشنبه ۲۱ خرداد ماه ۹۶ توسط تروریست‌های تکفیری به شهادت رسید.

مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهید مدافع حرم پاسدار حیدر جلیلوند پنج شنبه 25 خرداد ماه از مسجد المهدی فلکه چهارم به سمت فلکه دوم فردیس با حضور خانواده شهید والامقام امام جمعه و سازمان نظامی و انتظامی و مسئولین شهرستانی فردیس و عموم مردم روزه دار کرج برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام ایمانی امام جمعه شهرستان فردیس ضمن تبریک به خانواده معزز شهید حیدر جلیلوند برای پدر و مادر و همسر و دختران شهید صبر جمیل و اجز جزیل را خواهان شدند و پس از اقامه نماز، پیکر این شهید در امام زاده ابراهیم ملارد در قطعه شهدا دفن شد.

اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر شهادت این دانشجوی شهید مدافع حرم را به محضر حضرت ولی عصر (عج) ، نایب بر حقش امام خامنه ای (مدظله العالی) ، خانواده و بازماندگان این شهید گرانقدر و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی تبریک و تهنیت عرض می نماید.

١٠:٥٤ - شنبه ٢٧ خرداد ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧١٢٩    /    تعداد نمایش : ١٠٩